POPULAIRE BEHANDELINGEN

Schoonheids- & Reinigingsbehandelingen

 

De algemene Schoonheidsbehandelingen bestaan vooral uit een goede reiniging en lekkere ontspanning. De huid krijgt een fijne peeling waardoor de dode huidcellen worden verwijderd, hierdoor neemt het voedingsstoffen uit cremes en oliën beter op.

 

Vervolgens krijgt u een relaxte gezichts- hals- en decolletémassage . Hierna wordt de behandeling afgesloten door een voedend of kalmerend Masker. Maak een afspraak met uzelf, ontsnap even aan de dagelijkse druk en geniet van een heerlijke ontspannen massage!

Permanente make-up (PMU)

 

The Beauty Studio heeft zich gespecialiseerd in het aanbrengen van Permanente make-up. Permanente make-up is dé manier om wenkbrauwen, oog- en lip contour altijd bijgewerkt te hebben. U hoeft ze niet meer bij te kleuren met een potlood.

 

Perfect onder alle omstandigheden,perfect in het zwembad, sauna of bij het sporten en in de regen. Stelt u zich eens voor; nooit meer doorlopen oog make-up! En dit voor drie tot vijf jaar!

Permanente ontharing (IPL)

 

Al eeuwen lang hebben mensen de wens om delen van het lichaam te ontharen. Zeker vandaag de dag willen we af van ontsierende haren en van ongemakken als: scheren, harsen of epileren.

 

Zo veilig is de IPL behandeling!

Bij de behandeling wordt gebruik gemaakt van veilig licht. De specialist ziet er op toe dat de instelling volledig is afgestemd op uw huidtype en haarkleur. De meeste mensen ervaren tijdens de behandeling een korte warme prikkel. De huidcontactkoeling zorgt voor comfort en optimale bescherming.

Afslanken met Bio-HCG® Original

 

Afslanken is een serieuze zaak. En dat vereist een serieuze aanpak. Geen aanpak dus waarbij je door een wondermiddel in recordtijd 20 kilo of meer afvalt, alsof het niets is... Biohcg-Original is de enige échte Biohcg-Original afslankmethode waarmee je zonde hongergevoel, zonder gedoe en zonder al te veel moeite gewicht kwijtraakt op juist die plaatsen waar dat nodig is. De werking van Biohcg-Original berust op een revolutionaire formule en is identiek aan die van de traditionele HCGmethode.

 

Biohcg-Original bevat geen hormoon en wordt gewoon ingenomen. In combinatie met een goed vol te houden dieet resulteert een kuur van slechts 24 dagen in een gewichtsafname van 8 tot 12 procent. Gegarandeerd zónder bijwerkingen!

MESO therapie

 

Veilig uw huisveroudering tegen gaan? Met onze Meso-Lift therapie kunnen direct ongewenste lijntjes worden opgevuld. Meso therapie werkt als een suptiele filler.

 

Ga de eerste tekeningen van huidveroudering tegen

Perplex van het Resultaat. In één korte behandeling van 10 minuten heb je een spectaculair resultaat, nagenoeg zonder zwelling of roodheid. Cross-linked hyaluronzuur is een bekend en erkend farmaceutische product en wordt door je eigen huid afgebroken.

 

Meso therapie heeft gelijk resultaat en blijft, afhankelijk van de conditie van de huid en diepte van rimpeltjes, 6- tot 12 maanden mooi. Neem zelf de proef op de som.