BEAUTY STUDIO ZWOLLE    |    MENNO VAN COEHOORNSINGEL 2A   8011 XA ZWOLLE     |    06 23 18 68 91

 

The Beauty Studio Zwolle 

The BeautyStudio is een plaats om lichaam en geest te laten verzorgen en ontspannen. Dit kan alleen met de beste producten en de beste technieken.Immers, uw lichaam moet u koesteren. Door te werken met zorgvuldig geselecteerde leveranciers en onze medewerkers intern en extern op te leiden, dragen wij zorg voor een hoge en constante kwaliteit. Daarnaast zijn wij aangesloten bij ANBOS, ProVoet, ProCert en zijn officieeldepositair van Medex.

 

Graag nodigen wij u uit om onze werkwijze en producten zelf te komen ervaren.

 

 

Schoonheidsbehandelingen

Wij bieden u ontspanning, schoonheidsbehandelingen en cosmetische behandelingen in een informele en persoonlijke ambiance. Wij vinden het persoonlijke contact met u erg belangrijk en nemen de tijd om goed te luisteren naar uw wensen en uw behandeling daar op af te stemmen. De algemene Schoonheidsbehandelingen bestaan vooral uit een goede reiniging en lekkere ontspanning. De huid krijgt een fijne peeling waardoor de dode huidcellen worden verwijderd, hierdoor neemt het voedingsstoffen uit cremes en oliën beter op. Vervolgens krijgt u een relaxte gezichts- hals- en decolletémassage . Hierna wordt de behandeling afgesloten door een voedend of kalmerend Masker. Maak een afspraak met uzelf, ontsnap even aan de dagelijkse druk en geniet van een heerlijke ontspannen massage ! U kunt bij ons diverse behandelingen ondergaan waardoor uw huid er zichtbaar jonger uitziet.

 

Permanente make-up

The Beauty Studio heeft zich gespecialiseerd in het aanbrengen van Permanente make-up. Permanente make-up is dé manier om wenkbrauwen, oog- en lip contour altijd bijgewerkt te hebben. U hoeft ze niet meer bij te kleuren met een potlood.

 

Perfect onder alle omstandigheden,perfect in het zwembad, sauna of bij het sporten en in de regen. Stelt u zich eens voor; nooit meer doorlopen oog make-up! En dit voor drie tot vijf jaar!

 

Het alternatief voor een blijvend gladde huid

Al eeuwen lang hebben mensen de wens om delen van het lichaam te ontharen. Zeker vandaag de dag willen we af van ontsierende haren en van ongemakken als: scheren, harsen of epileren.

 

IPL behandeling

Bij de behandeling wordt gebruik gemaakt van veilig licht. De specialist ziet er op toe dat de instelling volledig is afgestemd op uw huidtype en haarkleur. De meeste mensen ervaren tijdens de behandeling een korte warme prikkel. De huidcontactkoeling zorgt voor comfort en optimale bescherming.

 

Afslanken met Bio-HCG® Original

Afslanken is een serieuze zaak. En dat vereist een serieuze aanpak. Geen aanpak dus waarbij je door een wondermiddel in recordtijd 20 kilo of meer afvalt, alsof het niets is... Biohcg-Original is de enige échte Biohcg-Original afslankmethode waarmee je zonde hongergevoel, zonder gedoe en zonder al te veel moeite gewicht kwijtraakt op juist die plaatsen waar dat nodig is. De werking van Biohcg-Original berust op een revolutionaire formule en is identiek aan die van de traditionele HCGmethode.

 

Biohcg-Original bevat geen hormoon en wordt gewoon ingenomen. In combinatie met een goed vol te houden dieet resulteert een kuur van slechts 24 dagen in een gewichtsafname van 8 tot 12 procent. Gegarandeerd zónder bijwerkingen!

 

Ga de eerste tekeningen van huidveroudering tegen

Veilig uw huisveroudering tegen gaan? Met onze Meso-Lift therapie kunnen direct ongewenste lijntjes worden opgevuld.

 

Perplex van het Resultaat In één korte behandeling van 10 minuten heb je een spectaculair resultaat, nagenoeg zonder zwelling of roodheid. Cross-linked hyaluronzuur is een bekend en erkend farmaceutische product en wordt door je eigen huid afgebroken. Iedereen wil toch van die lijntjes af. Neem zelf de proef op de som, en onderga zelf een. Binnen 10 minuten zie je het resultaat en dit blijft resultaat.